Blog

Nyt saatavilla lahjakortteja golfopetukseen!

to 9. huhtikuuta 2020 14.04.00

Tämä on pitkään työn alla ollut projekti mutta vallitseva tilanne vauhditti asioita. Nyt siis opetustunteja ja opetuslahjakortteja saa ostettua netistä! 

Sen kunniaksi kolmen tunnin paketit alennuksessa huhtikuun loppuun saakka! Voit siis ostaa opetuspaketin nyt ja käyttää tunnit 6 kuukauden kuluessa ostopäivästä! :)

 

Tästä klikkaamalla pääset sivulle, jossa lahjakortit myydään. Tällä hetkellä netin kautta saa ostettua lahjakortin yksityistunteja ja kolmen tunnin paketteja varten. Mikäli olet kiinnostunut avoimesta lahjakortista tai kuuden tunnin paketeista, laita minulle sähköpostia oonagolf@gmail.com.

 

 

Rakastu itsestäsi huolehtimiseen

ma 8. huhtikuuta 2019 16.00.00

Maanantaiaamun ajatuksia:

Heräilen rauhassa, laitan musiikin soimaan ja alan hiljakseen etsiä liikettä kehoon. Sellaista kevyttä, rauhallista ja pehmeää, lempeää liikettä. Vähän kerrallaan suurempia liikeratoja, rullauksia selälle, kiertoja.. Ja pikku hiljaa kehon kireydet helpottaa. Veri kiertää sormien päästä varpaisiin ja tuntuu että olen valmis päivään. 

Syksyn ja talven aikana mä olen opetellut antamaan itselleni aikaa ja tilaa. Tilaa ajatuksille ja tunteille.

Mulle se tarkoittaa aikaa jolloin voin vain olla tekemättä mitään, että hyväksyn sen ettei koko ajan tarvi eikä voi olla tehokas ja suorittaa. Samalla myös vältän turruttamasta itseäni työllä/tekemisellä. Se tarkoittaa joskus pitkään nukuttuja aamuja, joskus valvottuja iltoja ystävien kanssa, päiväunia, rauhallista venyttelyä, joskus lykättyjä deadlineja, kovempaa ja kevyempää treeniä.. milloin mitäkin. Se on ennen kaikkea kehon ja mielen kuuntelua, että mihin voimavarat riittää ja mikä antaa energiaa ja mikä vain vie sitä.

Monta vuotta mä olen tuskaillut urheilua tukevien arkirutiinien kanssa, miten kehonhuolto onkaan niin vaikeaa, paremman ruuan syöminen ärsyttävää ja itsekuri olematonta. Ja mitä jos se ei olekaan ollut vain itsekurin puutetta vaan stressiä. Mä olen ollut niin stressaantunut että myös mun keho on ollut sitä. Pääkoppa ja keho ovat molemmat olleet todella tukossa ja kaikki on tuntunut niin pakotetulta ja hankalalta. Pikku hiljaa olen oppinut kuuntelemaan kehoni vaatimuksia ja sitä mitä tarvitsen ihan vain voidakseni hyvin. On ollut todella vaikeaa hyväksyä, että se ensinnäkin tarkoittaa että höllään isosti kaasua ja luovun joistakin meneillään olevista projekteista ja vähennän radikaalisti ohjelmaa arjesta. Vähensin treenimäärää varsinkin golfin puolelta ja poistin mielestäni kaikki "mun on pakko tehdä näin että menestyn urheilijana" -rajoitteet. Se on tuntunut todella ahdistavalta ja siltä että olen luovuttanut tai epäonnistunut kun en muka pysty tekemään kaikkea, koska kyllähän mä pystyisin.. Pystyisin mutta jaksamisen ja terveyden kustannuksella.

Muutamassa kuukaudessa mieli on kirkastunut valtavasti, hymy on herkemmässä ja keho on alkanut toimia paremmin. Treeni menee perille ja palaudun paremmin. Tuo postauksen alun aamurutiini on hyvä esimerkki siitä että nyt kun en ole vaatinut ja pakottanut itseäni tekemään mitään, tämä uusi aamurutiini on tullut osaksi arkeani täysin huomaamatta, vähän kuin vahingossa. Liikun koska tunnen tarvitsevani sitä, en siksi että olisi pakko. Paljon ahdistaneet ja stressanneet asiatkaan ei tunnu enää ylitsepääsemättömiltä, ne ovat vain haasteita. Olen alkanut taas unelmoida ja nähdä tulevaisuuden täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Paljon on kuitenkin vielä opeteltavaa ja matka jatkuu.. :)

Kun pää käy ylikierroksilla

to 21. maaliskuuta 2019 18.47.00

Näin alkuun sanon että tämä postaus on ensimmäinen, ehkä voisin sanoa, uudenlaisista kirjoituksistani. Sellainen avoin, kaunistelematon, suora, ehkä vähän arkinen. Pyrin että alkaisin kirjoittamaan useammin blogin puolelle ja avaamaan omia ajatuksiani liittyen sekä mun omaan että yleisesti golffiin ja urheiluun, hyvinvointiin, itsensä kehittämiseen, milloin mihinkin.

Tää ensimmäinen postaus syntyi siitä että mä olen mun golffin kanssa aivan uudessa tilanteessa. Mietin pitkään syksyllä haluanko vielä pelata, onko mulla vielä menestymisen nälkää.. Ja tulin siihen tulokseen että ehdottomasti haluan pelata ja kilpailla golfissa. Selvää on myös se että mun piti ja pitää muuttaa paljon asioita jotta mä saan mun arjen toimimaan niin että se tukee kilpaurheilua parhaalla mahdollisella tavalla. Mun on ollut vaikea avata mun ajatuksia kenellekkään kun niitä ajatuksia on vilissyt päässä ihan liikaa, välillä solmussa välillä suorassa.. Alla ensimmäinen yritys lähteä purkamaan vyyhtiä "paperille".

Kun omat ajatusmallit ovat esteenä kehitykselle

Pelko, epäonnistumisen tunne, ahdistus, häpeä, usko itseen, toivo, itsevarmuus, turhautuminen, riittämättömyyden tunne, lähimmäisen rakkaus, kiitollisuus, ylpeys, onnellisuus.

Näitä kaikkia tunteita risteilee mun päässä päivittäin, joinain päivinä enemmän negatiivisuutta ja epäuskoa, toisina oon niin tajuttoman kiitollinen ihmisistä jotka mulla on ympärillä, siitä mihin olen menossa ja miten paljon olen jo oppinut matkan varrella elämästä ja itsestäni.

Mä olen tosi kunnianhimoinen ja määrätietoinen ihminen ja kova tekemään töitä tavoitteideni eteen. Toinen puoli on sitten se että olen vähemmän hyvä lepäämään, kuuntelemaan mun kehoa ja mieltä ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista jos se tarkoittaa että pitäisi vähän höllätä kaasua. Mä olen tosi kilpailuhenkinen ja vaikken ehkä kilpailutuloksiani vertaile oikeastaan muihin niin se polku huipulle… huh kuinka vaikeaa on täysin olla miettimättä mitä muut tekee ja että on ok tehdä just niin kuin mulle on parasta. Ja niin.. me kun kaikki eletään omia elämiämme, kukin ponnistaa omista lähtökohdistaan, niin tottakai jokaisella on omanlaisensa matka myös urheilun parissa. Kyllähän mä sen tiedän. Ei tarvitsisi yhtään itse vertailla itseään muihin eikä tarvi miettiä mitä joku miettii mun tekemisestä. Mutta tätä se on kun yrittää sisäistää uusia ajatusmalleja, joskus on hyviä päiviä ja joskus huonoja ja pikku hiljaa ne uudet ajatukset sitten juurtuu. :)

Mä yritin keksiä tähän jotain hienoa kokoavaa lopetusta mutta runosuoni meni tukkoon justiinsa. Ja jos jään miettimään sitä että Ou Nou! niin en taaskaan saa sanottua mitään koska oikea syy siihen julkaisematta jättämiseen olisi vain se että pelkäisin mitä joku siitäkin miettii kun tämä tälleen vaan avoimesti kertoo näitä juttuja tänne. Tällainenhan mä oon. Kertoisin nää samat jutut kun nähtäis kasvotusten niin why not? Ja niin kuin itselleni just tossa sanoin, tarviiko sitä niin miettiä mitä joku miettii.. :D 

No mutta hei iloista päivää just sulle joka jaksoit lueskella tänkin ajatustulvan! :)

Oona

Mitä kuuluu?

ma 22. lokakuuta 2018 17.00.00

Olen pitänyt hiljaiseloa nyt jonkin aikaa golfin puolella, aivan tarkoituksella. Pitkän harkinnan jälkeen päätin antaa itselleni tilaa ajatella vapaasti. Mitä se tarkoittaa ja miksi se oli tarpeen?

Kuormitin itseäni aivan liikaa projekteilla, työllä, treeneillä ja kaiken päälle vielä se että odotin itseltäni kaikessa enemmän. Enemmän harjoitustunteja, enemmän työtunteja että on varaa harjoitella, paremmin hoidetut yhteistyökuviot, uusia projekteja ja samalla silti halusin olla mukana kaikessa mahdollisessa muussakin vapaa-ajalla  ja vielä pitäisi ehtiä nähdä perhettä, sukulaisia ja puolisoa..

Se että annoin itselleni tilaa ajatella vapaasti tarkoitti sitä että poistin itseltäni pakon tehdä mitään muuta kuin laskujen maksuun vaadittavan työmäärän ja annoin vapauden haluta muutakin elämältä kuin kilpagolffia. Olen treenannut kun on tuntunut siltä, niin golffia kuin fysiikkaakin. Olen sanonut kyllä joillekkin uusille projekteille ja opetellut tiedostamaan etten voi pystyä kaikkeen ja sanomaan myös välillä ei. Olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja kehoani, milloin pitää höllätä fysiikkatreeneistä, milloin taas on parempi lähteä lenkille tuulettamaan ajatuksia. Kuulostaa varmaan yksinkertaiselta mutta olen koko elämäni tehnyt asiat golfin ehdoilla ja golf ykkösenä, välillä ehkä eksynyt polulta mutta aina palannut takaisin ruotuun miettimättä sen kummempaa että olisko elämässä muutakin. Nyt kun aikaa on kulunut ja asiat ovat paremmassa tasapainossa, huomasin että edelleen golf on se mitä haluan tehdä. Niin monta asiaa on vielä saavuttamatta golfissa ja niin paljon on saatu harjoituksissa aikaan viimeisen vuoden aikana että haluan nähdä mihin asti rahkeeni riittävät. Palo golffiin on nyt voimakkaampi.  Se sisäinen palo oli tukahdutettu kun ne muut asiat ammattiurheilussa harjoittelun lisäksi ovat olleet minulle niin vaikeita. Ovathan ne edelleenkin mutta pikku hiljaa nekin tuntuvat olevan paremmin hallinnassa eivätkä aiheuta ahdistusta. Golf on taas kivaa.

 

Kilpailenko vielä? Missä pelaan ensi kaudella?

Kyllä. Ehdottomasti! Ensi kaudella aikomukseni on pelata pienempiä kisoja ja kerätä niistä hyvä kisakalenteri itselleni, eli Finnish Touria, Swedish Touria, Let Accessia, Santander Touria. Haluan pelata kilpailuja joissa voin menestyä, kehittyä ja ennen kaikkea tarpeeksi kisoja jotta saan täyden kauden. Haluan päästä taas nauttimaan golfista ja nimenomaan kilpagolfista. Samalla kun pystyn paremmin panostamaan kehittymiseen haluan myös panostaa siihen että teen taustani kuntoon. Talous, yritykseni, tiimi, kaikki pitää olla priimaa kun tavoittelen takaisin pääkiertueelle. Aiemmin minulla oli kyllä peli hanskassa mutta oma elämäni ei ollut muilta osilta tasapainossa. Talousasiat ja yrittäjyys veivät liikaa energiaa. Nyt haluan tehdä asiat toisin. Siitä mitä, missä, milloin, kerron myöhemmin. 

 

Tärkeimpänä:  Haluan kehittyä pelaajana ja minulla on edelleen saavuttamattomia unelmia golfin saralla. Haluan kilpailla ja menestyä. Haluan olla parempi versio itsestäni ihmisenä ja pelaajana.

 

Syysterkuin,

Oona

Lavaux Ladies Championship lyhyt kertomus

pe 22. kesäkuuta 2018 20.18.00

 

Lavaux Ladies Championship on nyt pelattu valmiiksi ja nyt sitä ollaan taas kotimatkalla. 

Kaksi ekaa päivää vedettiin virheettömässä kelissä, lämpömittari näytti 30C kumpanakin päivänä. Scooraus olosuhteet olivat siis kohdillaan. Tänään lämpöä oli aamulla 14C ja tuulta aamusta asti varmaankin 10m/s. Päivän yleinenkin tulostaso oli sen mukainen..

Pelasin kierrostulokset 69, 72, ja 75 päätyen level par tuloksella jaetulle 8. sijalle.

 

Löin palloa melko hyvin ensimmäiset kaksi päivää ja griiniosumia napsui helposti. Birkkupaikkoja oli enemmän kuin pystyin käyttämään, linjat eivät tuntuneet löytyvän. Peli oli melko helppoa läpi kierroksien. Tänään kolmannella kierroksella tuuli oli kova heti aamusta ja selkeästi tuuli sai keskittymiseni herpaantumaan tänään enemmän kuin kerran. Kaksi todella huonoa lyöntiä aiheuttivat tänään kumpikin tuplabogin ja pikku hiljaa epävarmuutta muuhunkin tekemiseen. Putti oli tänään vaihtelevaa mutta muutama pidempi upposi oikeassa paikassa. +3 tältä päivältä on torjuntavoitto ja voin olla tyytyväinen että sain pidettyä kokonaistuloksen paarissa.

 

Että simmosta täältä. Nyt kohti Helsinkiä! 

Hyvää juhannusta💐

Pikkuaskelin eteenpäin

la 16. kesäkuuta 2018 23.58.00

Viime viikolla Let Access kiertue vieraili Suomessa, pelasimme Messilä Golfissa. Kisan jälkeisistä fiiliksistä avauduin jo blogissa aiemmin.
Oma peli näytti Messilässä pitkälti golfilta ja nautin pelaamisesta. Draivit kulkivat ja vielä kaiken lisäksi latua pitkin, ja puttipeli oli varmaa. Oli ennen kaikkea mukavaa kentällä. Tässä kohtaa pitää antaa kyllä kiitosta cädeille myös: Nykäsen Annika oli torstaina cädinä ja perjantaina Messilä Golfin kilpajunnu Viljami, on se vaan mukavampi pelata kun on cädi! :)
Harmikseni kummallakin kierroksella möhlin yhdelle väylälle ison tuloksen, niin sanotusti osui iso kala koukkuun.. Golfissa se ei ole hyvä juttu... Ensimmäisenä päivänä se oli tripla, toisena päivänä tuplapaari par nelkulle. Siinä sitten oltiin useita lyöntejä cutin väärällä puolella ja lauantaista tuli treenipäivä.
Viikko oli kuitenkin hyvin kehittävä, alkuviikko vedettiin hyvät ja kovat treenipäivät ja lauantaina treeni jatkui kun kisan pelit eivät jatkuneet.Tiistai aamulla kuuden jälkeen starttasin auton kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa ja sieltä matka jatkui Tsekkiin Konopiste Golf resortiin. Tiistai oli matkustuspäivä muutaman tunnin treenillä, sillä alkuillasta oli jo kaikille pelaajille pakollinen avajaistilaisuus. Keskiviikkona oli sitten täys päivä: harkkarundi ja kolmisen tuntia lajitreeniä sekä päivän päättävä jumppa. Sitten olin valmis kisaamaan taas!

Torstaina mulla oli iltapäivärundi, pelasin 71 (-1) hyvinkin peruspelillä. Kentän griinit ovat todella isot ja erittäin muodokkaat ja pallo piti pelata oikeaan paikkaan lipulle lähelle. Joka tapauksessa eka rundi oli siis eka alle paarin kierros puoleen vuoteen, edellinen taisi olla karsinnoissa joulukuussa mutta hei kuka näitä laskee....🙈😅
Perjantaina pelasin 69 (-3) ja mikään ei ollut ihmeellisempää kuin torstaina, kolme kertaa löin wedgen alle metriin ja niistä nuo birkut tulivatkin. Puttipeli oli edelleen hyvin varmaa. Tulla hupsahti bogi free kierros! :D En ole varma olenko aiemmin kisassa pelannut semmoista. Hirmu mukavaa se ainakin oli, saisi tulla useamminkin!


Tänään lauantaina peli oli ihan hyppysissä oikeastaan koko ajan ja 3-4metrin birkkupaikkoja oli paljonkin mutta yhtä birkkua enempää en saanut upotettua. Kaksi yli kierros ja vähän takapakkia tuloslistalla mutta total -2 on erittäin hyvä merkki tekemisen parantumisesta. Paljon enemmän oli tällä viikolla tarjolla mutta otetaan nyt sitten tämä kun muuta vaihtoehtoakaan ei ole. Ei voi muuta sanoa kuin että tekeepä hyvää saada tuloksessakin viitteita siitä että työ kannattaa ja vie oikeaan suuntaan. Vamos!
 

 

- Oona

Mitä päässä liikkuu MC lauantaina?

la 9. kesäkuuta 2018 13.00.00

Tiettekö niitä päiviä kun kaikki on kuraa. Kun teet kivan asian ja ei vaan jaksa hymyillä. Kaikki kivakin on kuraa. Kaikki on huonosti vaikkei olekaan huonosti. Tein parhaan fysiikkatreenin moneen viikkoon, annoin kaikkeni ja koutsikin sanoi että treeni näyttää kulkevan. Silti naama on väärinpäin. Ei ole ajatuksia ei herää iloa ja hymyä. On vain tyhjä pää. Alkaa oikeastaan kerääntyä kaikki suruaiheet päähän ja ajatukset kulkee kehää. Miksi hitossa äitikään ei enää ole täällä? Miksi se golf ei kulje? Miksi löin sen pallon sinne vasemmalle kun oikealla oli sata metriä tilaa?
Sellaista on epäonnistuneen ammattigolffarin päässä.

Mulla on kuitenkin kaikki hyvin. Mulla on katto pään päällä, rahaa ruokaan, ihana perhe ja ystävät ja vierellä tyyppi joka on mun tukena tän kaiken läpi. Sitten on nää tyypit tän golfkuplan sisällä, valmentajat jotka jaksaa tsemppaa uudestaan ja uudestaan kun itse kyseenalaistaa oman osaamisen ja kyvyt. Mulla on mahtavia yhteistyökumppaneita jotka mahdollistaa senkin että ajoin nyt aamulla salilla treenaamaan. Oikeastaan tein äsken hiton hyvän fysiikkatreenin ja mullahan on nyt just melkosen hyvä olla kun sai liikuteltua vähän rautaa ja nostaa sykettä. Ja on mulla suunnitelma. Se suunnitelma joka on tehty koutsien kanssa, ja johon mä kyllä luotan. Kai nämä epäonnistumisetkin kuuluu asiaan vaikka se tuntuu pahalta. Kuoppia tiellä niin sanotusti.. Tänään mulla ei ole muuta tekemistä kuin mennä harjoittelemaan ja kehittymään. Oikeastaan mullahan on kaikki ihan hyvin. 

Sellaista on ammattigolffarin päässä joka on päättänyt nousta sille tasolle jossa olen pelannut parhaimmillani ja siitä aika paljon vielä ylöspäin. Ja en vain päättänyt vaan päättänyt tehdä niin kovin töitä että työ kantaa hedelmää.

Positiivista lauantaita tyypit! Mökötyksellä ei pääse mihkään muualle kuin mökömökö-puuhun, joten ollaan positiivisia ja elämä maistuu paremmalta🙌🏼

Onski

Jälkipuinti: Lalla Meryem Cup, LET & VP Bank Ladies Open, Letas

la 26. toukokuuta 2018 13.00.00

Olihan reissut taas. Fiilikset näistä kisoista ovat jotenkin oudot kun missasin cutin kummallakin viikolla mutta tekeminen paranee selkeästi koko ajan. Paljon on hyvää mutta liikaa yksittäisiä huonoja suorituksia. Marokossa avauspeli sakkasi ajoittain ja tein liian monta bogia isompaa tulosta korttiin. Mun peruspeli on yleensä aika semmoista tasaisen tappavaa ja turhia penalteja dropeista en hirveän usein joudu ottamaan. Nyt sitten senkin edestä. Putti oli tosi hyvää Marokossa. Sveitsissä Letaksella taas pelasin ihan hyvää peliä ja lyönnit pysyivät ladulla mutta yhteensä 3 birkkua kahteen kierrokseen ei vain riitä kun bogeja tulee kuitenkin. Puttasin hyvin mutta mikään ei tuntunut uppoavan. Putit jäivät siis aina tap in -etäisyydelle reiästä mutta useamman olisi toivonut uppoavan.

Isossa kuvassa kaikki menee nyt eteenpäin ja nuo yksittäiset asiat korjaantuvat kyllä kun keskityn jatkamaan samaa rataa ja pysyn suunnitelmassa.Mieli on luottavainen mutta odottava. Yritän pitää odotukset kurissa ja keskityn treenaamaan. Kärsivällisesti luotan että tuloksia tulee jossakin vaiheessa, on se sitten kahden viikon tai kolmen kuukauden päästä tai ensi vuonna.

 

Seuraavaksi pelaan Let Accessin kilpailun Messilä Golfissa 7.-9. kesäkuuta. Messilä on mulle uusi kenttä ja odotan innolla tuota kisaviikkoa. Kilpailua seuraamaan on vapaa pääsy ja toivottavasti moni löytäisi paikalle seuraamaan naisgolfia ja kannustamaan meitä suomalaisia. :)

 

Terre Blanche, Letas Jälkipuinti

la 14. huhtikuuta 2018 08.00.00

Letas pelattiin Ranskan Terre Blanchessa 6.-8. huhtikuuta. Matkustin Ranskaan keskiviikkona (4.4.) aamulla aikaisin, lähtö kotoa Turusta oli kolmelta aamuyöllä. Haluan tänä vuonna kokeilla miten peliini vaikuttaa kun pyrin maksimoimaan kotona olo -päivät ja matkustan kisapaikalle Letas -kiertueen kisoihin vasta ensimmäisen harkkapäivän aamulla. Keskiviikkona saavuin kahden maissa iltapäivällä Terre Blancheen ja siitä sitten harkkakierrosta vetämään. Suunnitelma oli että 9 reikää per harkkapäivä, kenttä oli melko tuttu kahden vuoden takaa joten yksi harkkakierros yhteensä riittää minulle. Tuossa tiukan aikataulun matkustamisessa tulee entistä tärkeämmäksi kehonhuolto ja fysiikkatreenit että kroppa kestää pitkät matkustus/treenipäivät.

Kenttä tosiaan on melko kumpuileva kuten muistinkin eli korkeuseroja on ainakin puolilla väylistä enemmän tai vähemmän ja griinit ovat muodokkaat. Vaikka kentällä oli vain muutamaa viikkoa aiemmin ollut vielä takatalven tuomaa lunta, olivat griinit hyväkuntoiset ja melko liukkaat.

Pelasin sekä ensimmäisen että toisen kierroksen tulokseen +3. Ensimmäisellä kierroksella peli hapuili varsinkin lähestymisten ja chippien osalta mutta onnistuin tekemään myös birkkuja joten tulos pysyi kohtuullisuuden rajoissa. Toisena päivänä taas pelasin 15 reikää hyvää golffia ja kolme huonoa reikää. Kumpanakin päivänä tein tuplabogeja ja se oli ehkä yksittäinen suurin syy miksi tulos jäi niin vaisuksi. Pitää pystyä pelaamaan virheiden kanssa niin että ei synny bogia isompaa. Nuo tekemäni virheet eivät ainakaan tässä kisassa olleet sellaisia joista tuplabogia tarvitsisi tehdä. Tein kuitenkin cutin tuloksella +6. Niin ja kolmas kierros jouduttiin perumaan yhden keskeytyksen jälkeen kun kova tuuli, joka varsinkin puuskissa oli todella peliä häiritsevän kovaa, ei ottanut laantuakseen. Säätiedotteet taisivat sanoa puuskittaisen tuulen olleen noin 25m/s.

 

Vaikken voi sanoa tuloksieni mairitelleen minua, olen silti melko tyytyväinen kauden avaukseen. Viimeisen 9-10 kuukautta olen rakentanut peliä tätä kautta varten. Olen oppinut paljon itsestäni, harjoittelusta, golfin pelaamisesta ammattilaisena, urheilusta. Olen pyrkinyt löytämään ideoita ja keinoja toteuttaa omalla kohdallani parhaalla mahdollisella tavalla golfin pelaamista korkealla tasolla. Minulle se on ollut paljon kokonaisuuden muovaamista mutta paljon myös oppimisprosessia lajista, omasta tekniikasta, harjoittelusta. Ja näitä asioitahan mun ympärillä olevat ihmiset ovat yrittäneet saada mut sisäistämään jo pari vuotta. Toiset oppii hitaammin kuin toiset...toiset kantapään kautta. :D Takaisin Ranskaan. Kentällä oli niin tosi paljon hyvää etten osannut yhtään mököttää tai olla pahalla tuulella rundien jälkeen. Yksittäiset huonot lyönnit tai väylät ei onnistu saamaan mua epäilemään sitä reittiä jota mä kuljen. Niin kuin kirjoitin ennen kisaa, mä tiedän että teen oikeita asioita ja että nyt pitää olla kärsivällinen. Niin ollaan sitten.

- Onski

Ensimmäinen kisa on ensi viikolla jo!

la 31. maaliskuuta 2018 11.00.00

Kauden alkuun on alle viikko. Ensimmäinen kilpailu pelataan eteläisessä Ranskassa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Nizzasta. Terre Blanche Resort isännöi Letaksen kauden avauskilpailua jo ainakin kolmannen kerran peräkkäin. Pelasin saman kisan joku vuosi sitten ja muistan osan väylistä. Kenttä on melko kumpuinen, lay out oli muistikuvani mukaan miellyttävä.

Mitä haluan sanoa itselleni nyt, kun on alle viikko kauden alkuun?

Viimeisen puolen vuoden harjoitukset ovat sujuneet enemmän kuin hyvin. Peli, lyönti, chippi, putti, ei mikään ole valmis mutta eväät sinulla on olemassa. Asioita on tehty oikein ja selkeitä edistymisen merkkejä on näkyvillä. Nyt pitää olla malttia ja luottaa että tulos tulee kyllä aikanaan. Ensi viikolla tulee olla hereillä: muistaa että kilpailussa ei tarvitse lyödä täydellisiä lyöntejä, vaan osata pelata sillä mitä kunakin päivänä lyöntivalikoimasta löytyy. Lyö yksi lyönti kerrallaan, ole läsnä. Kuuntele lintuja ja tuulen kohinaa, katsele pilviä ja puiden heiluvia oksia. Kun tulee sen aika, taistele. Anna kaikkesi. Ja nauti hetkestä.

Join Oona's team

Competing and training in high level is never something you can do alone. What comes to hitting that white little ball, I need to do it on my own, but otherwise it's team work. If you want to be part of my team, leave your contact details below and we will be in touch!

 
Sivukartta